Lajmet

Përditësohet shfletuesi Chrome për telefonët Android

Publikuar , 02 Shkurt 2015
Përditësohet shfletuesi Chrome për telefonët Android

7e51e1479bc2a6e0e7e8be22774bfa00147380203Pavarsisht nëse përdorni versionin e stabil apo Beta të Chrome në Android, shfletimi në ueb duhet të ketë qenë disaherë më i mirë.

Versioni beta – të cilin mund ta përdorni veçmas nga versioni standart – ka fituar një karakteristikë të re. Bphet fjalë për një veçori që është shumë e njohur dhe e përhapur në aplikacione të ndryshme.

Me pak fjalë, nëse jeni në krye të një uebfaqeje, mjafton të tërheqësh faqen poshtë dhe uebsiti do të rifreskohet automatikisht Ne personalisht kemi vënë re diçka të tillë tek aplikacioni i Facebook gjatë rifreskimit të furnizesit të lajmeve me përmbajtjet më të fundit. Versioni stabil i Chrome për Android solli përditësimin Chrome 40, e cila ka disa karakteristika të reja për menaxhimin e lidhjeve të shpejta që quhen ndryshme “bookmark”. Madje në përditësimin më të fundit, ekziston edhe një funksionalitet për mbylljen e të gjithë uebfaqeve njëherazi.

Ky përditësim thjeshton edhe më tej veprimtarinë e përdoruesve në Chrome në një pajisje mobile. (PCWorld Albanian)

LEXO EDHE:  Detajohet flagshipi i shumëpritur OnePlus 9