Softuer

Përditësohet Splinter Cell Conviction për iPhone 4

Publikuar , 20 Korrik 2010
0
Përditësohet Splinter Cell Conviction për iPhone 4

Megjithatë Gameloft tani ka përditësuar lojën e tyre Splinter Cell Conviction me iOS 4 multitasking dhe me grafikë të rezolucionit të lartë, që është dizajnuar në mënyrë të veçantë për të shfrytëzuar ekranin HD retina të iPhone 4.

Splinter Cell Conviction për iPhone tenton të sjellë të njëjta elemente vizuale dhe stil të luajtjes tek pajisjet mobile sikurse tek kompjuteri, e gjithashtu me këtë do të sjellë edhe perspektivë third-preson, dhe aftësitë e Sam për vrasjen e armiqve.

Të shpresojmë se kjo lojë do të shtyjë edhe zhvillues tjerë që të pëditësojnë lojërat e tyre dhe të shfrytëzojnë ashtu si duhet ekranin e ri të iPhone 4, CPU-në e avancuar dhe memorien.

Splinter Cell Convicition ofrohet për 6.99 dollarë nga iTunes.

LEXO EDHE:  Microsoft bën atë që nuk pritej me Windows 7