Lajmet

Përditësohuni me lajmet të cilat nuk keni mundur t’i lexoni me Wikipedia

Publikuar , 16 Shtator 2013
Përditësohuni me lajmet të cilat nuk keni mundur t’i lexoni me Wikipedia

wikipediaTë gjithë mund të kemi ditë, javë, ose mbase edhe muaj të tërë kur jemi të zënë dhe nuk arrijmë të jemi në hap me lajmet e fundit.

Nëse dëshironi të kuptoni se çfarë po ndodh, Wikipedia ka një “pamje të datave” të shkëlqyeshme që do të përmbledhë lajmet në një periudhë të caktuar kohore.

Përdoruesi në Reddit blueridgemountain e shpërndan këtë këshillë të dobishme: E tëra që duhet të bëni është që të shkoni në Wikipedia dhe të kërkoni për një muaj dhe një vit, si “gusht 2013”.

Ju do të merrni një përmbledhje të shpejt të ngjarjeve madhore në secilën ditë që është mjaft e lehtë për t’u marrë nëpër dhe të klikoni nëse dëshironi më tepër hollësi.

Nëse nuk keni qenë në gjendje të rrini të përditësuar me lajme, është rrugë e mirë që në shpejtësi të kapni se çfarë ka ndodhur. (PCWorld Albanian)

LEXO EDHE:  Pas mbylljes së biznesit LG premton 3 versione Android për telefonët në përdorim