Vëzhgim

Përdorimi i Wi-Fi mund të ngadalësojë shkarkimet për 30%

Publikuar , 18 Mars 2011
0
Përdorimi i Wi-Fi mund të ngadalësojë shkarkimet për 30%

Një rënie e vogël në sinjalin e wireless mund të shkaktojë rënie të shpejtësisë së shkarkimeve deri në 30% dhe rritje në mes të 10-20% në vonesë (latency). Sidoqoftë, kompania theksoi që aktivitetete zakonshme si dërgimi i e-mail dhe surfimi në ueb nuk ndikohen shumë nga përdorimi i wireless në krahasim me lidhjet kabllore.

Studimi i Epitiros është bërë duke testuar aplikacionet në 14.001 kompjuterë në SHBA, Mbretëri të Bashkuar, Itali dhe Spanjë. Më shumë se një milionë i rezultateve të testeve ishin pranuar dhe më pas ishin shtjelluar në testet laboratorike në shumë ruter të popullarizuar Wi-Fi për të kontrolluar lidhjen në mes të fuqisë së sinjalit dhe shpejtësisë së shkarkimeve. /pcworldalbanian

LEXO EDHE:  Galaxy S10, 5G, ekrane me palosje: Ja sesi Samsung do të rikthejë besimin tek smartfonët

Lajmet e fundit>