Vëzhgim

Përdorni emailin për t’i mësuar të tjerët se si të punojnë me ju

Publikuar , 11 Qershor 2011
0
Përdorni emailin për t’i mësuar të tjerët se si të punojnë me ju

Mitch Joel, i cili është kryetar i Twist Images, këshillon që një rrugë për ta mbajtur të rregulluar kutinë tuaj postare do të ishte që ju të mos lejoni aq shumë letra të ju vijnë për disa arsye të kota. Për shembull, ai tregon për ata njerëz që e përdorin opsionin reply-all duke u dërguar shumë njerëzve këtë letër duke shkruar “OK”, vetëm për të treguar që secili e ka marrë letrën.

Ai thotë që kjo porosi nuk ka vlerë dhe mund të mënjanohet, nëse dërguesi i pyet të gjithë pranuesit për t’u përgjigjur drejtpërdrejt me ndonjë porosi si “nuk ka nevojë për përgjigjie, unë vetëm desha të ju tregoj” dhe mund të mënjanohen të gjitha letrat e panevojshme. Po ju, si e shihni këtë rrugë?/pcworldalbanian

LEXO EDHE:  Çfarë është Artikulli 13 i ligjit të ri Evropian të të drejtave të autorit?

Lajmet e fundit>