Lajmet

Përdoruesit e Windows 10 tani mund të provojnë aplikacionin Your Phone

Aug 16 2018
0 Shpërndarje
Microsoft po planifikon gjithashtu të shtojë mbështetje për sinkronizimin e mesazheve tekst dhe njoftimet nga telefonat Android për t'u pasqyruar në një PC në të ardhmen.   Përdoruesit e Windows 10 tani mund të provojnë aplikacionin Your Phone

Microsoft filloi testimin e aplikacionit Your Phone me Windows 10 Insider muajin e kaluar dhe tani kompania po e bën atë të disponueshëm për të gjithë përdoruesit e Windows 10. Nëse keni Windows 10 me përditësimin e fundit në Prill 2018, Your Phone është në dispozicion për instalim nga Dyqani i Microsoft.

Aplikacioni pasqyron përmbajtjen e telefonit në një kompjuter, por aktualisht mbështet vetëm pajisjet Android dhe mundësinë për të lëvizur fotot nga një telefon në një kompjuter.

Microsoft po planifikon gjithashtu të shtojë mbështetje për sinkronizimin e mesazheve tekst dhe njoftimet nga telefonat Android për t’u pasqyruar në një PC në të ardhmen.

Microsoft ishte duke testuar Your Phone si pjesë e përditësimit të ardhshëm të kompanisë Redstone 5 për Windows 10, por tani duket se do të jetë në dispozicion gjerësisht pa kërkesën për përditësimin e ardhshëm.

Microsoft gjithashtu ka premtuar të mbështesë pajisjet iPhone me aplikacionin e saj të ri, por postimi në blog i kompanisë muajin e kaluar përmendi vetëm një faqe interneti që vazhdon në funksion PC dhe jo aftësinë për të sinkronizuar mesazhe, foto dhe njoftime nga një iPhone në PC.

Nëse jeni të interesuar të provoni aplikacionin Your Phone me një pajisje Android, mund ta shkarkoni nga dyqani i Microsoft. /PCWorld Albanian

Lajmet e fundit>