Lajmet

Përdoruesit e Windows 8.1 tani mund të përkthejnë bisedat në kohë reale me Skype Translator

Publikuar , 04 Nëntor 2014
0
Përdoruesit e Windows 8.1 tani mund të përkthejnë bisedat në kohë reale me Skype Translator

OMicrosoft gjatë të hënës ka lajmëruar që për përkthime në kohë reale për bisedat në Skype, opsion që u shfaq gjatë nëntorit tani është në dispozicion për t’u vëzhguar për përdoruesit e sistemit operativ Windows 8.1.

Për ta lëshuar dhe përdorur, e tëra që ju duhet të bëni është ta shkruani adresën tuaj e-mail në faqen e regjistrimit dhe të kaloni përgjatë hapave të instalimit të dërguar përmes e-mail-it. Fillimisht opsioni është në dispozicion vetëm për përdoruesit e Windows 8.1 ose njerëzit të cilët përdorin Windows 10 Technical Preview. Ndërkohë, kompania tha që ka një numër të kufizuar të vendeve.

Ndonëse nuk e keni testuar ende, mundësia për ta pasur një përkthim në kohë reale duket gjë vërtet shumë e dobishme. (PCWorld Albanian)

[youtube id=”cJIILew6l28″]

LEXO EDHE:  Microsoft lançon editorin online të kodit Visual Studio Online

Lajmet e fundit>