Vëzhgim

Përktheni tekstin e faqeve

Aug 16 2011
0 Shpërndarje
Përktheni tekstin e faqeve

Edhe me shfletuesin Firefox, shtojca My Translator ju mundëson që të përktheni faqe duke klikuar me të djathtën e miut dhe të zgjedhni opsionin translate. Ju duhet të shkoni tek opsionet e shtojcës (tek “Add-ons Manager” dhe të zgjedhni Options tek shtojca My Translator) dhe të zgjedhni që teksti të përkthehet në gjuhën shqipe.

Shkoni tek teksti i faqes që doni, klikoni me të djathtën e miut mbi faqen në të cilën doni që ta përktheni tekstin dhe zgjedhni Translate Page./pcworldalbanian

Lajmet e fundit>