Lajmet

Përmirësimi i Windows 8 Pro rrit çmimin në 199,99 $ pas 31 janarit

Publikuar , 19 Janar 2013
0
Përmirësimi i Windows 8 Pro rrit çmimin në 199,99 $ pas 31 janarit

Microsoft-i njoftoi të premten se një përmirësim i Windows-8 Pro do të kushtojë 199,99 $. Microsoft-i është duke dhënë dy oferta të veçanta për përmirësimin e Windows 8 Pro.

Njëra është për njerëzit për të përmirësuar një kompjuter Windows XP ekzistuese, Windows Vista, ose Windows 7 dhe lejon që ata të fitojnë Windows 8 Pro për 39,99 $ nëpërmjet shkarkimit nga Windows.com ose 69,99 $ nga një dyqan DVD shitjeje me pakicë.

Oferta tjetër, me çmim 14,99 $, është për konsumatorët për të përmirësuar një PC të ri Windows 7, i blerë midis 2 qershorit të vitit të kaluar dhe 31 janarit të këtij viti.

Microsoft-i gjithashtu ka thënë të premten se njerëzit do të jenë në gjendje për të përmirësuar versionin e rregullt të Windows 8 për 119,99 $.

Fushat në të cilat Windows 8 Pro është më e sofistikuar se Windows 8 përfshin sigurinë, rrjetet, virtualizimin, dhe të drejtën në remote desktop. Ndërkohë, çmimi për përdoruesit të cilët tashmë kanë Windows 8 për të përmirësuar në Windows 8 Pro do të rritet në 99,99 $ nga 69,99 $.

Së fundi, duke shtuar se Windows 8 Pack Media Center, i cili është aktualisht falas, do të kushtojë 9,99 $ pas 31 janarit.

Windows 8, një përmirësim i rëndësishëm dhe vendimtar, duhet të ketë sukses kështu që sistemi operativ përmirëson shpërndarjen e dobët në markete në pajisjet tablet dhe e bën Microsoft-in konkurrues kundër iOS dhe Android.

Megjithatë, tani ka një debat mbi atë se sa mirë apo jo Windows 8 ka realizuar shitjet që nga dalja në treg në tetor. Microsoft-i këmbëngul se Windows 8 është mirë, por disa firma kërkimore të tregut dhe analistët financiarë kanë shprehur skepticizëm. (PCWorld Albanian)

LEXO EDHE:  Projekti i motorit të kërkimit të censuruar të Google është anuluar

Windows 8

Tags >

Windows 8