Softuer

Përmirësohet Google Map Maker

Publikuar , 15 Dhjetor 2011
0
Përmirësohet Google Map Maker

Ky është momenti ku Map Maker i muajit prill vjen në skenë dhe ka përfituar një dizajn të rifreskuar në linjë me pjesën tjetër të portfolit të Google. Përditësimi gjithashtu tenton të bëjë ndërfaqen më të lehtë për ata që e përdorin për here të parë, dhe me një faqe të shpejtë spjeguese ku tregohet se çka mund të bëhet me veglat që janë në dispozicion.

Ju tani mund të vizationi rrugë të reja, të vizatoni shtigje të çiklistëve dhe të shtoni veçori tjera lokale në mbi 180 shtete të ndryshme të botës dhe kur ato të aprovohen (nga një sistem i moderimit) ato do të shfaqen të integruara në universin alternative të Google Maps. 

Kartografët tani e kanë rastin që të tentojnë punën e tyre edhe në Google Maps, megjithëse Open Street Map ofron veçori të këtilla qysh kaherë. /pcworldalbanian

LEXO EDHE:  Google lançon versionin e aplikacionit të kërkimit për përdoruesit me akses të kufizuar në internet