Ja se si

Përmirësoni jetëgjatësinë e baterisë së llaptopit

Jul 31 2011
0 Shpërndarje
Përmirësoni jetëgjatësinë e baterisë së llaptopit

Çfarë përmirëson?

 – Periudhën mjaft të gjatë kohore para se të shkojë kompjuteri në “gjumë”

 -Përdorimin një screen saver në vend që të vendoset kompjuteri në “gjumë”

 -Ndriçmin shumë të lartë

 -Plani për fuqi e llaptopit nuk është i vendosur sipas planit më efikas për fuqi

 -Adapteri për wireless jo i vendosur për kursim të rrymës

 -Gjendja minimale e procesorit është e vendosur shumë lart

Si ta përdorni këtë aplikacion?

 -Shkarkoni arnimin MicrosoftFixit.power.Run.exe këtu ose nga lidhja e drejtpërdrejtë

 -Klikoni me të djathtën dhe instalojeni atë si administrator

 -Ndiqni udhëzimet dhe kryeni procesin

Funksionon me llaptopët dhe netbookët që kanë Windows XP / Windows Vista / Windows 7./pcworldalbanian

Lajmet e fundit>