Ja se si

Përshpejtoni ndezjen e kompjuterit Windows 10 me një marifet të thjeshtë

Publikuar , 29 Maj 2017
Klikoni seksionin Startup për të parë listën e aplikacioneve dhe proceseve që hapen që në me ndezjen e kompjuterit. Përshpejtoni ndezjen e kompjuterit Windows 10 me një marifet të thjeshtë

Ekzistojnë mënyra pafund për të rregulluar problemet me ndezjen e ngadaltë të kompjuterit por një prej tyre është reduktimi i numrit të aplikacioneve që hapen së bashku ne ndezjen e tij.

Hapni Task Manager duke kërkuar në Cortana apo shtypur Crtl+Alt+Delete. Menaxheri i detyrave do të hapet në një pamje të thjeshtuar. Klikoni More Details për të hapur pamjen e avancuara.

Klikoni seksionin Startup për të parë listën e aplikacioneve dhe proceseve që hapen që në me ndezjen e kompjuterit.

Do të vëreni një listë të gjatë nëse kompjuteri juaj ndizet ngadalë dhe për çdo aplikacion që dëshironi të ç’aktivizoni mjafton të klikoni Disable në menunë që hapet me një të klikuar të djathtë të mausit.

Gjithashtu mund të mësoni më shumë rreth programeve që po ç’aktivizoni në menaxherin e detyrave. Windows 10-ta e di mese miri impaktin e secilit prej tyre. /PCWorld Albanian

LEXO EDHE:  Një Windows i ri po vjen?