Harduer

Përtej entuziazmit që shkaktoi, Surface Duo ka probleme të mëdha

Nga: PCWorld
Publikuar , 14 Shtator 2020
Përtej entuziazmit që shkaktoi, Surface Duo ka probleme të mëdha

Prej vitesh Surface Duo është në zhvillim por Microsoft ka ende shumë punë për të bërë nëse do të mbajë premtimin dhe bujën e madhe që shkaktoi kjo pajisje.

Shumë përdorues kanë filluar të ankohen në rrjetin social Twitter.

Erica Griffen, një prej analistëve të parë të Microsoft, ka probleme me driverin e videove dhe harduerë të tjerë.

Gregory McFadden raportoi probleme me njohjen e gjesteve diçka që edhe të tjerë analistë e kanë raportuar.

Analisti tjetër Clark ka nisur një thread të tërë duke vënë në dukje problemet të cilat vijojnë si mëposhtë.

Pavarësisht problemeve që po shfaq si pajisje, përdoruesit janë të emocionuar për këtë produkt të ri. Përditësimi i parë që Microsoft dërgoi do të jetë një prej shumë që kjo pajisje ka nevojë. /PCWorld Albanian

LEXO EDHE:  Sot 45 vjetori i themelimit të Apple