Analiza

Philips Brilliance me sensor PowerSensor

Publikuar , 27 Qershor 2009
0
Philips Brilliance me sensor PowerSensor

Nëse e kupton që ka mbetur i vetmuar, ai do të zvogëlojë bardhësinë dhe do të shkurtojë konsumimin e energjisë për 50% – që të gjitha funksionojnë në mënyrë të pavarur prej kompjuterit, kështu që nuk ka nevojë të mendoheni për çështjet e përshtatshmërisë.

Në aspektin e funksionimit të tij si monitor, gjërat janë më pak emocionuese, pasi që rezolucioni është standard për një 22 inçësh (1680 x 1050 piksela), rata e kontrastit është1000:1, kohë përgjegjëse është 5 ms dhe hyrjet janë të zakonshme, VGA dhe DVI.

Nuk është thënë ndonjë fjalë mbi datën e paraqitjes në treg por supozohet se çmimi në momentin e shpalosjes do të sillet rreth 280 dollarë.

LEXO EDHE:  Evropa i var shpresat tek aplikacionet për të luftuar koronavirusin