Vëzhgim

Pirateria softuerike (infografikë)

Aug 23 2011
0 Shpërndarje
Pirateria softuerike (infografikë)

Por nga erdhi gjithë kjo?

A e dinë piratët e sotshëm të torrenteve se çka është një BBS?

Cili është aplikacioni i cili është shkarkuar më së shumti?

Për t’iu përgjigjur pyetjeve të mësipërme dhe për të kuptuar më tepër rreth kësaj teme, Starmedia i ka vendosur informacionet në një infografikë të mëposhtme, ku mund t’i shihni./pcworldalbanian

 

Lajmet e fundit>