Harduer

Pjesët e iPhone 4S kushtojnë 188 dollarë

Publikuar , 21 Tetor 2011
0
Pjesët e iPhone 4S kushtojnë 188 dollarë

iSuppli vlerëson që çdo njësisë i kushton ndërmarrjes Apple 8 dollarë për t’u prodhuar, ndërsa e tërë pajisja iPhone 4S me disk 16GB i kushton 196 dollarë dhe 215 dhe 254 dollarë për disqet 32GB dhe 64GB, respektivisht.

Apple e shet iPhone 4S me 16GB për 199 dollarë, ndërsa modelet 32GB dhe 64GB i shesin për 299 dollarë, respektivisht, 399 dollarë.

Qartësimet e dhëna nga iSuppli zbulojnë që ndryshimi i vetëm në mes të tre modeleve të iPhone 4S është sasia e memories NAND Flash. iSuppli supozon që Apple paguan 19.20 dollarë për ngarkesë 16GB, kështu që faktura e çmimeve të paraqitura më lart janë rregulluar duke u bazuar në këtë formë./pcworldalbanian

LEXO EDHE:  Samsung konfirmon datën e Galaxy Fold 2