Lajmet

Platforma Bookish shton një aplikacion për iOS për leximin online

Publikuar , 19 Shkurt 2013
0
Platforma Bookish shton një aplikacion për iOS për leximin online

I lançuar afërsisht para dy javësh, Bookish premton të jetë platforma më e mirë për ata që janë të pasionuar mbi librat, si mënyra më e mirë për të zbuluar krijimet që ata duan të lexojnë.

Bookish përdor teknologjinë “patenta në pritje” për të shërbyer një përvojë të personalizuar edhe kontekstuale leximi, për ti ndihmuar librat të bien në sy.

Tek faqja e Bookish ju mund të gjeni intervista, rishikime edhe më shumë, gjithashtu edhe aplikacione mobile që ju ndimojnë juve të lexoni kur jeni në lëvizje. Edhe pse aplikacioni i leximit online të Android në Bookish ka kohë që është në treg, një aplikacion për iOS ka dalë para fundjavës së kaluar në qarkullim, vetëm se aktulisht është për lexuesit amerikanë.

Ju mund ti importoni librat tuaja nga platformat e tjera, dhe është i përshtatshëm për PDF edhe ePUB. Gjithashtu adopton Readmill- karakteristika stili në formën e nënvizimeve, shënimeve, edhe ju mund ti regjistroni për ti sinkronizuar midis pajisjeve.

Gjithashtu Bookish për iOS është i përshtatshëm për iPad, dhe në ekranet më të vegjël të iPhone apo edhe të iPod me prekje.

Ka akoma kohë edhe punë për Bookish të identifikohet si një platformëe mirë e leximit online edhe zbulimit të librave, por gjërat duken premtuese për të ardhmen. (PCWorld Albanian)

bookish

LEXO EDHE:  Google u jep një arsye përdoruesve të iPhone të përdorin Gmail

Tags >

iOS