Softuer

PlayStation Home 1.3 do t’ju lejojë të startoni çfarëdo loje prej botës virtuale

Publikuar , 20 Gusht 2009
0
PlayStation Home 1.3 do t’ju lejojë të startoni çfarëdo loje prej botës virtuale

Sipas të gjitha gjasave versioni më i ri 1.3 do të paraqitet në shtator dhe përveç veçorive të reja që do të përmbajë për të rishikuar gjësende në dyqan, kamera dhe objekte tjera të reja, ju tani do të keni mundësi të startoni çfarëdo loje drejtpërsëdrejti nga “Shtëpia”.

Disa tituj si MotorStrom dhe Far Cry 2 që përkrahin plotësisht lansim universal të lojës kanë ikonat e tyre speciale dhe funksionalitetin multiplayer, gjersa të tjerat thjeshtë do të hapen nga menyja kryesore.

LEXO EDHE:  Tatimpaguesit mund të përfitojnë edhe një tjetër shërbim online

Lajmet e fundit>