Vëzhgim

Po bëhet një palestër e xhungllës në internet

Publikuar , 11 Shkurt 2011
0
Po bëhet një palestër e xhungllës në internet

Një numër i uebfaqeve dhe aplikacioneve mobile janë duke u përgjigjur si po. FitDay ofron një anektë falas për dietë; Daily Burn ofron qasje për të gjurmuar dieta, ushtrime dhe peshë; aplikacioni Awarness premton që të ngrisë mentalitetin softuerik; dhe shumë faqe dhe aplikacione të tjera kujdesen që të theksojnë llojet të dietave, ushtrimeve dhe gjëra të tjera të dëshirueshme.

Kështu që, rrjeti i sapolëshuar, Humana fit, i dizajnuar për të ndihmuar përdoruesit për një jetë më të shëndetshme, më të gjallë, do të ketë disa veçor mjaft të këndshme.

Humana fit është qendra e përfitimeve për ndërmarrjen Humana dhe zhvilluesit të aplikacionit softuerit, MapMyFitness, i cili pas lëshimit të rrjetit të tij shoqëror në vitin 2006, u mburr me 3 milionë përdorues.

Humana fit shfaqet me disa veçori mjaft përfshirëse duke përfshirë një qendër online të ushqimit, aplikacione për të parë aktivitete ditore (iPhone, Android, BlackBerry) dhe një rrjet shoqëror për të shpërndarë hollësitë e shëndetit të njeriut.

Edhe nëse është i vërtetë fakti që motivimet mund të vijnë nga shkëmbiet e bëra në rrjetet shoqërore për të qëndruar të shëndetshëm, paraqitet një pyetje tjetër e rëndësishme: a do të mbulojë të gjitha aspektet e shëndetit dhe fitnesit, ose vetëm ato shtëpiake?

Humana fit parashihet që të ketë sukses. Do të ishte e nevojshme që të vëzhgohet, nëse formula do t’ia arrijë qëllimit. /pcworldalbanian

LEXO EDHE:  Çfarë është Artikulli 13 i ligjit të ri Evropian të të drejtave të autorit?

Lajmet e fundit>