Vëzhgim

Po ju kërkoj ju dhe jo profilin tuaj në Google+

Publikuar , 10 Janar 2012
0
Po ju kërkoj ju dhe jo profilin tuaj në Google+

Sapo të dalë Search Plus Your World, lidhjet e profileve në Google+  për këta njerëz do të paraqiten në pjesën e sipërme të rezultateve të kërkimit dhe mund të ju ndihmojnë në rezultate.

Arsyeja pse mund ta përdorni makinën Google për kërkime në radhë të parë është sepse jeni të sigurt që do të ofrojë rezultatet më përkatëse, ndërsa profilet në Google+ nuk janë edhe aq, sepse disa përdorues nuk i kanë mbushur të dhënat e tyre, disa nuk bëjnë përditësime të shpeshta etj. Duke kërkuar me Search Plus Your World dhe duke i shtrembëruar rezultatet sipas nevojave të veta, besueshmëria e rezultateve të kërkuara mund të shënojë rënie./pcworldalbanian

LEXO EDHE:  OnePlus 7T: Nëse po kërkoni ekselencë por pa shpenzuar shumë ky është telefoni për tu blerë