Vëzhgim

Politika amerikane në YouTube

Aug 17 2011
0 Shpërndarje
Politika amerikane në YouTube

Nëse dikush i rëndësishëm bën diçka të mirë ose të keqe pranë një kamerë – ka shumë mundësi që videoja të jetë e pranishme edhe në YouTube. Kjo mund të tregohet edhe nga vendosja e gafeve derisa ata janë në rrugë, qoftë nëse janë duke bërë ndonjë bisedë të zakonshme apo ndonjë bisedë me rëndësi.

Natyrisht, YouTube nuk ka vetëm video të dështimeve dhe gabimeve, por kjo faqe ka luajtur një rol të rëndësishëm në zgjedhje gjatë fushatave zgjedhore në Shtetet e Bashkuara. Dhe tani faqja është bërë mjaft e ndërlikuar sa i përket raporteve me politikat amerikane.

Shikoni më poshtë se si YouTube dhe politika janë rritur, që nga adresimet javore të kryetarit Obama, deri tek debatet e tij në CNN, nga viti 2007 e do të ketë deri në vitin 2012, kur edhe do të mbahen zgjedhjet. /pcworldalbanian

Lajmet e fundit>