Lajmet

Populli i Superfuqishëm

Publikuar , 09 Mars 2010
0
Populli i Superfuqishëm

BBC World Service po mundohet të kupttojë se kur do të mund ta ndryshojmë këtë fakt – në një eksperiment unik duke përdorur shërbimet tona gjuhësore dhe softuerit përkthyes.

Ky event do të mbahet në Shoreditch Town Hall, në Londër me 18 Mars 2010, si pjesë e SuperPower – seri këto të programeve online, radio dhe televizion, duke hulumtuar sesi interneti ndikon jetesën i cili është bërë katalizator i ndryshimeve fondamentale nëpër shoqëritë gjithandej globit.

Tendenca është që të sigurohet një “fotografi” 6 orëshe e një “bisede globale” në kohë reale duke dëgjuar, shikuar dhe lexuar se çka për çka bota po flet, kudo që ata jetojnë e çfarëdo gjuhe që flasin.

SuperPower Nation do të transmetohet direkt në ora 12:00 GMT në webfaqen e BBC World.

LEXO EDHE:  Telefonët e rinj të Xiaomi mund të jenë opsioni më i lirë për të provuar teknologjinë 5G