Ja se si

Postoni në Twitter dhe Facebook automatikisht nga Google+

Publikuar , 20 Korrik 2011
0
Postoni në Twitter dhe Facebook automatikisht nga Google+

Për të postuar në Twitter dhe Facebook, ju duhet që të kyçeni nëpërmjet shfletuesit Google Chrome.

Ja disa gjëra që Start G+ mund të bëjë:

  • Të vendosni rrjedhën tuaj të rrjetit Facebook dhe Twitter brenda rrjedhës së Google Plus, tërësisht me lidhjet “Stream” anash;
  • Automatikisht të postoni në Facebook dhe Twitter kurdo që vendosni diçka në Google Plus;
  • Të shtoni një lajmërues për inbox-in e Gmail në pjesën e sipërme, kështu që ju nuk keni nevojë që ta keni një tab të hapur për gmail. Klikimi në ikonën e Gmail shfaq një meny me porositë e palexuara që ju mundësojnë qasjen në emailat tuaj drejtpërdrejt brenda rrjetit Google+./pcworldalbanian
Shtojca Start G+.
LEXO EDHE:  Ja sesi të vendosni alarmin në një telefon dhe tablet Android