Biznes

Pranoni thirrje nga jashtë dhe fitoni kredi në IPKO

Publikuar , 19 Nëntor 2009
0
Pranoni thirrje nga jashtë dhe fitoni kredi në IPKO

Me produktin e ri “Thirrëm n’049”, secili konsumator i telefonisë mobile IPKO që pranon thirrje ndërkombëtare automatikisht fiton bonus minuta për thirrje brenda rrjetit IPKO (mobil dhe fiks), dhe këtë bonus konsumatorët IPKO e marrin vetëm duke e pranuar thirrjen nga jashtë.

Për të shfrytëzuar këtë produkt, nga 1 Dhjetori konsumatori mund ta aktivizojë atë duke shtypur kodin *150# , derisa aktivizimi i këtij shërbimi për 1 vit kushton vetëm 50 cent.

LEXO EDHE:  Telekom Albania bëhet kompania e dytë e cila pajiset me frekuencat e internetit të shpejtë 4G

Lajmet e fundit>