Vëzhgim

Prej Summify në News.me

Publikuar , 22 Janar 2012
0
Prej Summify në News.me

News.me është zgjidhja. Kompania e njohur më së miri për aplikacionin për iPad për lexim të lajmeve (që është zhvilluar në New York Times, e më pas komercializuar nga inkubatori BetaWorks) por gjithashtu ofron një email diges të lajmeve për transmetimet tuaja nga Twitter, ngjashëm me Summify

Duket se përdoruesit megjtihatë zgjodhën një alternative të quajtur News.me, kështu që kompania vendosi të postoj në blogun e saj me mesazhin “Ne jemi këtu për ju” duke theksuar veçoritë si integrimi me Facebook dhe duke kërkuar feedback prej përdoruesve. 

Menaxheri i përgjithshëm i news.me, Jake Levine tha me email për TechCrunch se qysh prej paralajmërimit të Summify, News.me ka përjetuar 10 herë më shumë abonime sesa në ditët e saja normale. Ai nuk ka thenë në mënyrë specifike se për çfarë shifra bëhet fjalë, por ai theksoi se “me dhjetëra e mijëra njerëz janë veçse duke u kënaqur me lajmet prej News.me”. 

LEXO EDHE:  OnePlus 8 Pro: Telefoni që Samsung i trembej më së shumti