Harduer

Printerët inkjet MFP përdorin gjithnjë e më shumë Wi-Fi

Publikuar , 26 Korrik 2009
0
Printerët inkjet MFP përdorin gjithnjë e më shumë Wi-Fi

Nëse instalimi shkon keq, kontrolloni si pajisjen tuaj të rrjetit ashtu dhe MFP-në për probleme të mundshme.

MFP-të e Canon dominojnë renditjen tonë të ngjeshur, duke rrëmbyer pesë nga shtatë vendet e para; Pixma MX860 e vendit të pestë ofron një tufë opsionesh, por një shpejtësi mediokër. Numri shtatë, PixmaMX330, ka një çmim të ulët në etiketë, por ngjyrë të zezë të kushtueshme.
HP Photosmart Premium Fax All-in-one mund të printojë në CD/DVD me mbulesë të posaçme.

Jashtë tabelës, HP office-Jet Pro 8500 All-in-one është i kushtueshëm, por i pajisur mirë dhe me bojëra me kosto të ulët. MFc-6890cDW e Brother ka aftësi tabloidi, por është si i ngadaltë dhe i shtrenjtë.

Vizitoni find.pcworld.com/62965 për analiza të detajuara, rezultate të plota testesh, dhe specifikime të detajuara për secilin nga printerët inkjet në tabelë.

LEXO EDHE:  Intel prezanton laptopin revolucionar