Harduer

Prizë për futjen e shumë USB-ve në një vend

Publikuar , 15 Dhjetor 2011
0
Prizë për futjen e shumë USB-ve në një vend

Infinite USB ka një dizajn mjaft i thjeshtë: secili spin ka një port shtesë në pjesën e pasme, dua mundësuar futjen e kabllove të tjera nga pas. Natyrisht, është një kufizim i numrit të kabllove të USB-së që mund të futen në një prizë të vetme.

Ngjyra e përdorur në modele do të ju mundësonte që të dini të dalloni se cilat pajisje i keni lidhur në pajisjen tuaj në çdo moment. Ta zëmë, me një ngjyrë të caktuar mund ta keni miun, tjetrën mund ta keni me ndonjë telefon dhe ngjyrat e tjera me pajisje të tjera.

Çfarë mendoni, a do të mund të ju hynte në punë një prizë e tillë?/pcworldalbanian

LEXO EDHE:  Harroni Galaxy S10 dhe Note 10, ky është telefoni Samsung për tu blerë