Analiza

Probleme me produktivitetin? Hidhni një sy këtij udhëzuesi aplikacionesh produktiviteti

Publikuar , 22 Mars 2015
0
Probleme me produktivitetin? Hidhni një sy këtij udhëzuesi aplikacionesh produktiviteti

ProductiveAndroid-840x420Nganjëherë të përpiqeni të kryeni një punë është thjeshtë e pamundur. Keni nevojë për më shumë orientim nëse doni të përmbushni një qëllim me punën tuaj.

Por çfarë është ajo ? Hidhni një sy guidës së mëposhtme e cila tregon disa nga aplikacionet me të mira të produktivitetit në telefonët Android. Përmes tyre mund të zbuloni atë që mungon dhe atë që mund të ishit duke kërkuar. (PCWorld Albanian)

These-Android-Apps-Will-Make-You-More-Productive-final1

LEXO EDHE:  Zbulohet data e debutimit të telefonit 2,000 dollarësh me palosje të Samsung