Blog

Problemet me Admin Console, Calendar, Hangouts dhe Drive janë zgjidhur: Google

Publikuar , 07 Korrik 2017
Google pati ndërprerje të disa prej shërbimeve kryesore ditën e Enjte Problemet me Admin Console, Calendar, Hangouts dhe Drive janë zgjidhur: Google Photo Source: Reuters

Disa prej shërbimeve kryesore të Google si Admin Console, Calendar dhe Hangouts patën ndërprerje të vazhdueshme ditën e Enjte dhe tani problemet duket se janë zgjidhur të paktën sipas kompanisë.

“Problemi me Google Drive duhet të jetë zgjidhur,” u shpreh kompania mbrëmjen e kaluar.

Gjatë ditës së Enjte pati raportime të vazhdueshme se shërbimet e Google kishin probleme. Google Drive pati ndërprerje të ngjashme edhe në Janar të këtij viti. /PCWorld Albanian

LEXO EDHE:  Përdoruesit mund të përdorin Gmail si aplikacionin kryesor të e-mailit në iOS 14