Harduer

Prodhohet iPad Mini i parë prej ari

Publikuar , 19 Nëntor 2012
0
Prodhohet iPad Mini i parë prej ari

Kurdo që Apple lëshon një pajisje të re, dikush edhe mund të mendojë që dizajni i asaj pajisjeje do të dukej më mirë kur të mbulohet me ar dhe diamante.

Tani kemi iPad Mini-n e parë të mbuluar nga ari.

Gold & Co me bazë në Londër ka lëshuar një numër të kufizuar prej 250 sosh me 24 karatë ari të iPad Mini-it.

Ky iPad i mbuluar nga ari doli në paraqitje në Pallatin e Grumbulluesve në Dubai, UAE që nga 15 nëntori.

Nuk ka hollësi rreth asaj se sa kushtojnë këto pajisje, por ju mund të gjeni më tepër hollësi duke klikuar këtu. (PC World Albanian)

LEXO EDHE:  Trump i shqetësuar se lufta tregtare me Kinën mund të dëmtojë Apple

Tags >

iPad Mini