Harduer

Project Natal i afrohet datës së debutimit

Publikuar , 26 Mars 2010
0
Project Natal i afrohet datës së debutimit

Duke pasur këtë parasysh, Microsoft ka filluar të dërgojë ftesa “save the date” për media eventin e këtij viti, E3 2010.

E3 i këtij viti sigurisht që do të sjellë një Project Natal më të afërt me datën e tij të paraqitjes në shitje, ku padyshim që do të shohim produkte dhe softuer real në prezantim.

I shpalosur në eventin e vitit të kaluar E3, Microsoft ka thënë se sistemi i saj i ndjeshëm në lëvizje apo Project Natal, do të ofrohet për shitje në momentin e duhur për sezonën e pushimeve të këtij viti.

Pakoja Project Natal përmban një çmim prej rreth 74 dollarë, dhe do të shpalos si pajisje e veçantë për Xbox 360, më vonë gjatë këtij viti.

LEXO EDHE:  Telefoni më i shitur për këtë fundvit mund tu surprizojë