Analiza

Projektet që pritet të realizohen me Google në Shqipëri në 2015-ën

Publikuar , 31 Tetor 2014
0
Projektet që pritet të realizohen me Google në Shqipëri në 2015-ën

big_photo_(2)Ministrja e Inovacionit dhe Administratës Publike, Milena Harito ka zhvilluar një takim me përfaqësues të kompanisë Google, Lan dhe Tola për vijueshmërinë e projekteve inovative të përbashkëta.

Sipas Ministrit të Shtetit për Inovacionin dhe Administratën Publike, gjatë vitit 2015 janë në planifikuar projekte ambicioze konkrete të cilat do të implementohen me qëllim rritjen e efikasitetit dhe mundësinë e informimit online. Në  vitin 2015 planifikohen të zbatohen disa projekte dhe konkretisht:

– Google Street për Shqipërinë me fokus Turizmin.

– Google Adsens në shqip që do të sjellë të ardhura suplementare për Mediat Online.

– Ministria e Kulturës dhe 30 institucione me nismën “are going Google”.

– Krijimi i GDG – Google Development Group dhe të tjera projekte inovative. (PCWorld Albanian)

LEXO EDHE:  SHBA padit Snowden për librin e tij

Lajmet e fundit>