Lajmet

Protik rihap trajnimet: Teknologjia për personat me aftësi të kufizuara

Feb 25 2014
0 Shpërndarje
Protik rihap trajnimet: Teknologjia për personat me aftësi të kufizuara

1_-_copy_1Protik po rihap trajnimet për njerëzit me aftësi të kufizuara. Këto trajnime do të zhvillohen gjatë muajit mars 2014 dhe pjesëmarrësit do të trajnohet mbi bazat e Microsoft Office (Word, Excel dhe PowerPoint).

Protik është një nga zyrat e pakta që ofron lehtësi për njerëzit me aftësi të kufizuara. Me anë të këtij trajnimi Protik synon të mbështesë njerëzit me aftësi të kufizuara duke iu ofruar atyre një mënyrë për të rritur njohuritë e tyre në fushën e teknologjisë, në të njëjtën kohe dhe mundësitë e tyre në tregun e punës.

Për më tepër informacion mund të kontaktoni në [email protected] ose +355 42 25 2000/5. (PCWorld Albanian)

Tags >

Protik
Lajmet e fundit>