Vëzhgim

Pse Kik e do Windows Phone 7?

Aug 30 2011
0 Shpërndarje
Pse Kik e do Windows Phone 7?

Sipas ndërmarrjes Kik, aplikacioni i tyre që u lëshua për Windows Phone 7 kishte 22% më tepër përdorim për sistemet Android dhe iOS.

Ajo se çfarë bëri Kik për të ardhur më pastaj me numrin e përdoruesve në iOS dhe Android për pesë javë para se të lëshonte Kik Messengerin për Windows Phone 7 më 28 qershor 2011 dhe më pas, duke e krahasuar këtë trend me muajin në vazhdim.

Ndërmarrja kuptoi që , përveç rritjes së pritur në Android dhe iOS, platformat kishin shënuar rritje për 22% që nga lëshimi.

Secili përdorues i telefonit Windows solli 1.53 përdorues të iOS ose Android.

CEO i Kik Interactive, Ted Livingston, thotë:

“Përdoruesit e Windows Phone mund të jenë një segment i vogël i të gjithëve, por ata i sjellin  me vete shokët në platformat e tjera mobilerike, duke kriuar një gozhdë të madhe dhe të paparashikueshme në veprimtarinë e Kikut.

Është koha për aplikacione të platformës së tërthortë për të filluar përqëndrimin e vëmendjes në Windows Phone 7.”/pcworldalbanian

Lajmet e fundit>