Biznes

PTK dhe Raiffeisen Bank në bashkëpunim për produktin SMS TOP UP

Publikuar , 17 Gusht 2012
PTK dhe Raiffeisen Bank në bashkëpunim për produktin SMS TOP UP

PTK dhe Raiffeisen Bank kanë nënshkruar një marrëveshje për hedhjen në treg të një produkti të përbashkët për mbushje elektronike (TOP UP) përmes SMS-ve.

Ky produkt i ri do t’u mundësojë të gjithë konsumatorëve të PTK-së që t’i rimbushin telefonat e tyre mobil Pre Paid duke dërguar një SMS nga telefoni i tyre.

Edhe në qoftë se krediti në telefonin e klientit është zero, konsumatori mund ta dërgojë SMS-në.

Për ta rimbushur llogarinë në telefon, konsumatori duhet të dërgojë një SMS në numrin 50222, me numrin që dëshiron ta mbushë dhe vlerën e kreditit, e në bazë të kësaj, llogaria e klientit do të debitohet dhe llogaria telefonike do të kreditohet.

Për të qenë pjesë e këtij produkti të ri, konsumatorët duhet të kenë llogari aktive në Raiffeisen Bank e po ashtu edhe të nënshkruajnë një kontratë me këtë bankë.

Përmes kësaj marrëveshje, PTK ka si synim t’iu mundësojë konsumatorëve të saj komunikim dhe aksesim më të lehtë në shërbimet e saj si dhe njëkohësisht, thellimin e bashkëpunimit me Raiffeisen Bank, si një nga bankat më të mëdha në Kosovë. (PCWorld Albanian)

LEXO EDHE:  NASA fotografon planetin Jupiter në detaje