Analiza

Pyesni zhvilluesit e Android-it për gjuhët më të mira të programimit

Publikuar , 30 Shtator 2013
0
Pyesni zhvilluesit e Android-it për gjuhët më të mira të programimit

android-green-power-appEdhe pse Java është një gjuhë e rëndësishme për zhvilluesit e Android-it, ekzistojnë edhe shumë gjuhë të tjera programimi.

Të dish gjuhë të tjera programimi është shumë e dobishme për zhvilluesit e Android-it, shpjegon inxhinieri Ernest Holloway në videon e mëposhtme. Disa aplikacione kanë disa kërkesa të avancuara që kërkojnë gjuhë alternative ti përdorësh, tha ai.

Për shembull, animacione të avancuara dhe aplikacione që varen nga karakteristika të harduerit mund të përfitojnë nga një qasjet e zakonshme.

Por për kompanitë që kërkojnë që sistem qendror të dhënash të vetme për tu shpërndarë drejt platformave të tjera, HTML5 dhe CCS3 mund të jenë më të mira.

Videoja e mëposhtme flet gjithashtu edhe për ndryshimet në eksperiencat e përdoruesve midis qasjeve ueb dhe atyre lokale. (PCWorld Albanian)

[youtube id=”Zler1hccQ9o”]

LEXO EDHE:  Bitcoin humbet terren nën presionin Amerikan