Vëzhgim

Qytetet që kanë më së shumti lexues në Amerikë

Publikuar , 27 Maj 2011
0
Qytetet që kanë më së shumti lexues në Amerikë

Ndërmarrja Amazon grupoi të gjitha shitjet e librave, revistave dhe gazetave në formatin e shtypur dhe për Kindle që nga 1 janari, 2011, në një bazë me më shumë se 100,000 njësi.

Ky hulumtim gjeti që qendra akademike Cambridge, Massachusetts u radhit si e para prej qyteteve që kanë blerë materialin më të lexuar dhe librat jofantastiko-shkencorë. Boulder, Colorado bleu më së shumti material për që kishte të bënte për udhëzime rreth gatimit. Dhe Florida kishte më së shumti qytete në përgjithësi, me gjithsej 20 të tillë.

Këtu është lista e plotë e qyteteve që lexojnë më së shumti në Shtetet e Bashkuara, sipas të dhënave për shitjet e bëra në Amazon./pcworldalbanian

LEXO EDHE:  Çfarë është Artikulli 13 i ligjit të ri Evropian të të drejtave të autorit?

Lajmet e fundit>