Analiza

Radiot tradicionale burimi kryesor i kërkimit dhe dëgjimit të muzikës

Publikuar , 17 Mars 2017
0
Si qëndroni të azhornuar me hitet më të fundit muzikore? Shumë amerikanë ende përdorin radiot e vjetra si burim kryesor për kërkimin e muzikës. Radiot tradicionale burimi kryesor i kërkimit dhe dëgjimit të muzikës Photo Source: Flickr

Në këtë përfundim erdhi Instituti Hulumtues Edison Research ku në raport thotë se 19% e Amerikanëve ende përdorin radio AM/FM. Madje arriti në konkluzionin se miqtë dhe familja janë burimi kryesor i gjetjes së titujve muzikorë.

Youtube është platforma online më popullor sa i përket zbulimit të titujve muzikë më të fundit. Spotify vjen me 10% dhe Pandora në vendin e tretë me 9%.

Infografiku i mëposhtëm ofron detaje të burimeve kryesore të kërkimi të muzikës në terësi. /PCWorld Albanian

LEXO EDHE:  Google manualisht ka analizuar 1 milionë video për përmbajtje terroriste