Lajmet

Raport: Google aplikon ndryshime të reja vizuale në Play Store

Nov 8 2016
0 Shpërndarje
Raport: Google aplikon ndryshime të reja vizuale në Play Store

google-play-store-100692022-largeEdhe njëherë tjetër Google po trazon ujërat e Play Store me disa ndryshime vizuale të dyqanit të aplikacioneve Android.

Këtë herë kemi të bëjmë me ndryshime të vogla dhe jo ridizenjim drastik të cilat kanë filluar të shfaqen në disa paisje. Sfondi ngjyrë jeshile është errësuar ndërsa secila faqe e aplikacioneve ka një buton të madh instalimi dhe më pak elementë.new-play-store-100692034-large

E pëlqejmë së shumti ngjyrën më të errët të sfondit dhe pastrimin e faqeve të aplikacioneve nga elementë shpërqendrues.

Aktualisht nuk e kemi një APK sepse ndryshime realizohen në anën tjetër, pra në serverat e Google. Disa raportime thonë se ndryshimet po vinë në valë. (PCWorld Albanian)

Lajmet e fundit>