Analiza

Realiteti virtual do të bëhet edhe më i mahnitshëm me këto teknologji (Video)

Aug 23 2014
0 Shpërndarje
Realiteti virtual do të bëhet edhe më i mahnitshëm me këto teknologji (Video)

birdflyingE ardhmja e lojërave është duke u dukur mjaft mirë, në veçanti nëse çdo gjë vjen në ekzistencë nga kjo video që paraqet Teknologjitë në Zhvillim nga Siggraph. E tërë kjo teknologji vjen nga Siggraph 2014, që është konferencë e teknologjisë interaktive dhe e grafikës kompjuterike e zhvilluar në Vankuver të Kanadasë.

Në të gjëra të shkëlqyera. A mund të paramendoni që hologramët të luajnë një pjesë aktive në përvojat tona me lojëra? Dhe çfarë mendoni për “Pixie Dust”? Mendoni se sa mirë do të mund të punonte kjo gjë me një lojë me ritëm. Natyrisht, asgjë nuk e prek Birdly-n, që është simuluesi i fluturimeve që do të mund të na kishte të gjithëve në krahët fluturues virtual dhe do të mund të na çonte në qiejt virtualë. (PCWorld Albanian)

Lajmet e fundit>