Lajmet

Reduktohet hapësira që zë Fortnite në PC me 3 herë

Nga: PCWorld
Publikuar , 22 Tetor 2020
Lojtarët duhet të shkarkojnë një përditësim më të madh sesa zakonisht në mënyrë të reduktimi i hapësirës së zënë të hyjë në efekt. Reduktohet hapësira që zë Fortnite në PC me 3 herë

Fortnite në PC është reduktuar në mënyrë të konsiderueshme nga 90GB në vetëm 30GB pas optimizimeve të fundit që bërë krijuesi i lojës Epic.

Ditën e djeshme Fortnite në rrjetin social Twitter detajoi ndryshimet të cilat bëjnë që Fortnite të zërë shumë më pak hapësirë në kompjuter dhe hapur rrugë lojërave të tjera.

Lojtarët duhet të shkarkojnë një përditësim më të madh sesa zakonisht në mënyrë të reduktimi i hapësirës së zënë të hyjë në efekt.

Pas këtij përditësimi loja do të zërë vetëm 1/3 e hapësirës që zinte më parë. Gjithashtu ky përditësim duhet të përmirësojnë performancën e hapjes së lojës, të përmirësojë kohë që i duhet për tu përditësuar apo kohën për tu rikthyer në lojë. /PCWorld Albanian

LEXO EDHE:  Apple tërhiqet nga teknologjia e skanimit të iPhone