Lajmet

Reklama e re nga Apple: iPhone është pajisja që iu duhet prindërve për t’u kujdesur për fëmijët

Publikuar , 30 Qershor 2014
0
Reklama e re nga Apple: iPhone është pajisja që iu duhet prindërve për t’u kujdesur për fëmijët

maxresdefaultMonitoruesi i fëmijëve, udhëzimi për larjen e dhëmbëve, e mënyra të tjera ju mundësojnë të siguroheni që fëmija juaj asnjëherë nuk del jashtë shtëpisë pa i bërë detyrat e shtëpisë. Sipas Apple, të gjitha këto janë arsye të mira për ta blerë iPhone 5S, ku në një reklamë të fundit televizive vendoset telefoni në qendër të aktivitetit familjar.

Spoti, i titulluar “Të qenit prind” pason reklamat e kaluara ku paraqesin disa aplikacione dhe aksesorë të palës së tretë për të treguar që iPhone është gjë e duhur për ju. Kjo reklamë tregon për një drejtim për të ardhmen, me një përqendrim në shëndetin dhe shtëpinë – që të dy këto aspekte janë duke marrë mbështetje të shtuar në versionin e ardhshëm iOS 8. (PCWorld Albanian)

[youtube id=”fmTpgSMJ96c”]

LEXO EDHE:  Telefonët Apple dhe Samsung akuzohen për nivele të larta valësh radioaktive