Harduer

Rekordet e iPhone 12 do të vijojnë me iPhone 13 thonë analistët

Nga: PCWorld
Publikuar , 01 Mars 2021
Analistët e WedBush besojnë se boomi i iPhone do të vijojë edhe për një vit tjetër deri në 2022 si rezultat i pandemisë së Covid-19. Rekordet e iPhone 12 do të vijojnë me iPhone 13 thonë analistët

iPhone 12 ishte një hit masiv për Apple dhe ky boom mund të vazhdojë edhe me iPhone 13 sipas analistëve Daniel Ives dhe Strecker Ives.

Analistët e WedBush besojnë se boomi i iPhone do të vijojë edhe për një vit tjetër deri në 2022 si rezultat i pandemisë së Covid-19.

Ata parashikojnë se iPhone 13 do të vijë me një model me 1TB memorie, dyfishin e asaj çfarë sot ofron Apple. Përmirësime të tjera janë përfshirja e LiDAR në të gjitha modelet iPhone 13 ndërsa aktualisht ofrohet vetëm për iPhone 12 Pro.

Për tre mujorin e parë të vitit ata parashikojnë se Apple do të shesë 56-62 milionë njësi, një rënie e lehtë krahasuar me 60-70 milionë njësi që shiten në tre mujorin e katërt.

Për tremujorin që mbyllet në Qershor ata parashikojnë shitjen e 40 milionë njësive ndërsa në 2021 në tërësi Apple do të shesë mes 240 deri në 250 milionë njësi duke eklipsuar rekordin prej 231 milionë në 2015. /PCWorld Albanian

LEXO EDHE:  Samsung Galaxy S21 po shitet çmendurisht