Lajmet

Ridizajnohet Wikipedia: a duhet të ngjajë me Google?

Publikuar , 11 Gusht 2012
0
Ridizajnohet Wikipedia: a duhet të ngjajë me Google?

Të gjithë e duam Wikipedia-n – disa prej nesh më shumë se të tjerët. Por a e keni menduar ndonjëherë se si do të ngjante faqja nëse do t’i nënshtrohej një ridizanjimi?

Ndoshta diçka që do të ishte më e lehtë për t’u kapur nga syri, me hapësira të bardha më të mëdha – psh. ngjashëm me stilin e Google?

Pikërisht, kjo është ideja që kanë menduar disa dizajnerë të një agjensie lituaneze të quajtur New! set out to do. Në foto tregohet një pamje se si mund të duket Wikipedia në të ardhmen.

Gjithsesi, ky nuk është versioni përfundimtar i pamjes së jashtme të portalit. Poashtu nuk dihet nëse Organizata e Wikipedia-s (zotëruesit e faqes jofitimprurëse) kanë shfaqur ndonjë interesim për këtë ndryshim. (PCWorld Albanian)

LEXO EDHE:  AKEP vendim për shmangjen e interferencave mes Vodafone Albania dhe Telekom Albania

Lajmet e fundit>