Lajmet

Ridizenjimi i ri i Snapchat tashmë i disponueshëm, por vetëm për përdoruesit e iOS

Publikuar , 13 Maj 2018
0
Kur hapni aplikacionin, nis kamerën, kështu që lehtë mund të rrëshqisni majtas për të hyrë në ekranin e djathtë, ku do të gjeni përmbajtjen e miqve tuaj. Ridizenjimi i ri i Snapchat tashmë i disponueshëm, por vetëm për përdoruesit e iOS

Ndërsa të gjithë jemi mirë të njohur për dështimin e ridizenjimit të Snapchat. Më parë kur Snapchat ka ridizenjuar aplikacionin e saj, i është dashur  të përballet me kritika lidhur me aplikacionin e saj.

Njerëzit në fakt nuk e pëlqyen  ridizenjimin. Pas dështimit, Snapchat ka vendosur të ridizenjojë Snapchat . Por ky dizajn i ri i  Snapchat është i disponueshëm vetëm për përdoruesit e iOS.

Sidoqoftë, nuk është e sigurtë kur ky dizajn do të jetë i disponueshëm për përdoruesit e Android. Pas marrjes së peticionit të nënshkruar prej 1.2 milion njerëzve, Snapchat pranoi se “Snapchat i ri është ndier i parehatshëm për shumë përdorues”.

Me Snapchat të ridizenjuar bisedat vendosen  përsëri në mënyrë kronologjike .Për më tepër, dizajni i ri lëviz Tregimet nga miqtë tuaj përsëri në anën e djathtë të aplikacionit.

Kur hapni aplikacionin, nis kamerën, kështu që lehtë mund të rrëshqisni majtas për të hyrë në ekranin e djathtë, ku do të gjeni përmbajtjen e miqve tuaj.

Ashtu si riprodhimi i mëparshëm, tregimet e miqve tuaj do të mbeten të ndara nga përmbajtja e markës. Jo vetëm kjo, Snap ka shtuar gjithashtu një faqe të veçantë të abonmeve.

Në të cilën mund të kërkoni më lehtë për Tregime nga krijuesit dhe botuesit e njohur.Kohët e fundit Snapchat ka futur Snappables që në të vërtetë janë lojëra. Tani gjithashtu gëzoni edhe këto lente të realitetit të shtuar. /PCWorld Albanian

LEXO EDHE:  Google hyn në garë me Zoom, Skype dhe Messenger

Tags >

Snapchat