Softuer

Rifreskimi i “Angry Birds” vjen me sukses të madh

Publikuar , 30 Shtator 2010
0
Rifreskimi i “Angry Birds” vjen me sukses të madh

Rifreskimi i shumë parashikuar për lojërat “Angry Birds” tani është lansuar me sukses në dyqanet e Apple iTunes.

Këto lojëra të cilat tani kanë filluar të shiten në qendrën e lojërave Apple tani kanë marrë një mbështetje për vezë të reja ngjyrë ari në bord dhe mbështetje gjuhësore të reja, që përmirëson menaxhimin e memories, nivelet e reja dhe kualitet të grafikëve Retinë.

Me vetë faktin se ato gjenden në qendrën e lojërave të Apple pritet që adhuruesit e këtyre lojërave për të fituar duhet ti kenë 540 pikë me 43 paraqitje, me nga një drejtues për secilin episodë dhe botë, që bën të rritet total deri në 16 drejtues.

Nëse nuk e posedoni këtë fenomen të këtyre lojërave, atëherë atë mund ta gjeni në dyqanet e App për vetëm 0.99$ që shihet se nuk kushton edhe aq shumë.

LEXO EDHE:  Në 2019-ën u shpenzuan 120 miliardë dollarë në aplikacione e lojëra

Lajmet e fundit>