Ja se si

Riktheni dritaret e hapura së fundi në Firefox

Jul 26 2011
0 Shpërndarje
Riktheni dritaret e hapura së fundi në Firefox

Session Manager zëvendos SessionSaver dhe menaxhuesin e seksioneve Tab Mix Plus. Kjo shtojcë ruan më shumë të dhëna se sa të dy palët dhe mund të quhet si më i besueshëm. Session Manager funksionon së paku me Tab Mix Plus. Ai mund të importojë seksione si nga SessionSaver, po ashtu dhe nga Tab Mix Plus.

Ju mund ta merrni këtë shtojcë duke klikuar këtu./pcworldalbanian

Lajmet e fundit>