Biznes

RIM do të heq qafe 2,000 punëtorë!

Publikuar , 25 Korrik 2011
0
RIM do të heq qafe 2,000 punëtorë!

Në një tentim për të konsoliduar produktet e saja më mirë, kompania gjithashtu është duke lëvizur edhe COO’n e Ndërtimit të produkteve, Thorsten Heins në një pozitë që gjithashtu e bënë atë edhe COO të Produkteve dhe Shitjes. COO i tanishëm, Dan Morrison do të dal në pension.

Në anën tjetër Patrick Spense do të marr rolin e drejtorit menaxhues, të shitjeve global dhe marketingut regjional. E për t’i lehtësuar paksa lajmet e këqija, kompania ka blerë së fundi një shërbim për video-editim me bazë në web të quajtur JayCut, që gjendet në Stockholm të Suedisë. /pcworldalbanian

LEXO EDHE:  Vodafone Albania sjell eksperiencën e parë 5G në Shqipëri