Vëzhgim

Risi nga Facebook: Dhuroni organe përmes Facebook

Publikuar , 02 Maj 2012
0
Risi nga Facebook: Dhuroni organe përmes Facebook

Zuckerberg në stacionin televiziv ABC shpjegoi mundësinë që në Timeline-in tuaj t’i specifikoni parametrat në mënyrë që të mund të bëhet cekja se jeni donator i organeve tuaja dhe kështu mund të regjistroheni në regjistrin e donatorëve.

Dëshira e Facebook është që në këtë mënyrë të inkurajojë sa më shumë njerëz që të dhurojnë organet e tyre pas vdekjes, duke mundësuar që të shpëtojnë shumë jetëra tjera.

Zuckerberg dhe Facebook shpresojnë se ky opsion i ri do të bëhet i popullarizuar dhe se do të kontribuoj në bazën ekzistuese të donatorëve të organeve.

LEXO EDHE:  OnePlus 7T: Nëse po kërkoni ekselencë por pa shpenzuar shumë ky është telefoni për tu blerë