Lajmet

Rivali i ri i Youtube, Facebook Watch debuton globalisht

Publikuar , 29 Gusht 2018
0
Watch ofron mjetet bazike për zbulimin dhe ruajtjen e videove për shikim të mëvonshëm. Rivali i ri i Youtube, Facebook Watch debuton globalisht

Facebook Watch, përgjigja e rrjetit social ndaj Youtube, nga dita e sotme do të jetë e disponueshme në mbarë botën.

Kategoria e re Watch u lançua në Gusht të vitit të kaluar vetëm në SHBA dhe tashmë ka 50 milion shikues nga mbarë bota.

Që nga fillimi i vitit koha totale e shpenzuar në Watch është rritur me 14 herë thotë Facebook.

Watch ofron mjetet bazike për zbulimin dhe ruajtjen e videove për shikim të mëvonshëm.

Së bashku me disponueshmërinë globale të shërbimit të ri, Facebook prezantoi “Ad Breaks” për më shumë publikues.

Ad Breaks janë reklama në mes ose fillim të videos në formë klipesh dhe imazhesh. Facebook thotë se 70% e këtyre reklamave shihen plotësisht.

Gjithashtu Facebook lançoi globalisht edhe Creator Studio ku faqet mund të menaxhojnë libraritë e tyre dhe të menaxhojnë ndërveprimet me faqet si mesazhet, komentet dhe Instagramin. /PCWorld Albanian

LEXO EDHE:  Si ka kuptoni nëse dikush ju ka bllokuar në WhatsApp